Livrare si plata

Livrare si plata

1. Livrarea comenzilor

     Livrarea comenzilor (momentul in care produsele comandate pleaca spre dumneavoastra) se face in temenul afisat in pagina produsului,de Luni pana vineri in 24 – 48 ore de la comanda ferma iar comenzile plasate in zilele de Sambata sau Dumineca vor pleca cel mai devreme Luni in functie de ora plasata in ordine cronologica . Se poate intampla, totusi, ca un anumit produs sa fie momentan indisponibil – fapt ce va va fi comunicat de catre unul dintre consultantii nostri in momentul confirmarii telefonice a comenzii. Dumneavoastra decideti daca pastrati comanda pana la revenirea produsului in stoc sau doriti sa anulati comanda. 

2. Costurile de transport 

     Costul de transport prin curier rapid va fi afisat inainte de finalizarea comenzii si este :- in Arad de 20 lei pentru comenzile sub 500 lei si gratuit pentru comenzile mai mari de 500 lei; pentru clinetii din Arad exista posibilitatea ridicarii coletului de la sediu- in tara (in localitatile acoperile de firmele de curierat partenere) este de 20 lei. 

3. Unde livram

     Firmele de curierat rapid care livreaza coletele catre dumneavoastra sunt CARGUS  si DPD  ce acopera cca. 4000 de localitati din Romania. Daca doriti expedierea coletului intr-o localitate care nu se afla in raza acesteia, va trebui sa achitati un cost de transport suplimentar in functie de numarul de km dintre localitatea dumneavoastra si cea mai apropiata filiala CARGUS si DPD  – acest cost va va fi comunicat de operatorii nostri in momentul confirmarii telefonice a comenzii. Daca nu doriti sa suportati acest cost, aveti posibilitatea sa ridicati dumneavoastra coletul de la sediul CARGUS si DPD  din localitatea cea mai apropiata unde exista o filiala CARGUS  si DPD .Nu expediem produsele prin Posta Romana.

4. Modalitati de plata

     Se poate achita in momentul livrarii coletului , ramburs.

Se poate achita prin ordin de plata in urmatoarele conturi deschise la Banca ING :

RON – RO88INGB0000999906837827

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină.

Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod
CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.
Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Pentru plata cu cardul tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele jucariileluiandrei.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.
Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de
schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru comenzile platite prin orice modalitate de plata prezenta pe site, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare sau un cont furnizat ulterior , in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

   Va multumim! Echipa lui Andrei !